Petek Temizliği Gerekli mi?

Petek Temizliği Gerekli mi?

Ankara gibi kışı sert ve uzun geçen şehirlerde kombi kullanımı daha fazla olmaktadır. Peteklerin senelerce kullanılması sonucu bakım ve temizlik ihtiyacı doğar.

Böyle bir ihtiyaç durumunda konunun uzmanından yardım almak gerekir. Petekleri işinin ehli olanlara temizletmek gerekir. ankara kombi petek temizleme ihtiyaçlarınız için iletişim numaralarımızdan destek alabilirsiniz.


Petek Temizliği İşe Yarıyor mu?


Ankara'da kombi ve petek temizliği yaptıran müşterilerimiz yaptıkları açıklamalarda büyük oranda enerji tasarrufu sağladıklarını belirtmişlerdir. Modernleşen kentlerde doğalgazla ısınma gittikçe yaygınlaşmıştır. Doğalgaz ile ısınma tipinde ısıtma aracı olarak petekler kullanılmış, kullanılan peteklerin temizliği ve bakımı yapıldığında daha verimli çalıştığı gözlemlenmiştir.
Merkezi ısınmanın hakim olduğu binalarda kalorifer tesisatının komple temizlenmesi gerekir. Bu tesisatlarda çamur, kireç ve benzeri maddeler plastik boruları tutar. Bakır boru sistemleri kirlenmesiği için temizlik gerekmez.

Petek Temizletmenin faydaları Nelerdir?

Temizlenen peteğin; içerisindeki bütün pisliklerden kurtulduğu için, her yeri kolayca ısınır. Temizlenen petek ne kadar kısa sürede ısınırsa odanın ısınması da o kadar kısa süre sürer. Peteklerin içi temizlendiği için kombinizi yüksek ısı derecelerine ayarlamak zorunda kalmazsınız. Bu da size daha düşük doğalgaz faturası ve üşümeye bağlı hastalıklardan korunduğunuz için daha az sağlık harcaması olarak geri döner. Üşümeye bağlı hastalıklardan korunduğunuz için işyerinizden uzak kalmaz maaşınızda azalma da hissetmezsiniz.

Petek Temizliği Yapılmaz İse Ne Olur?

Kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte doğalgaz faturasına yansıyan rakamlar artış göstermektedir. Ankara'da kombi ve petek temizliği yaptırmazsanız kombi ve peteklerinizde herhangi bir arıza oluşmayabilir fakat kombiniz verimli çalışamaz ve petekleriniz yeterli ısıyı veremez. Önce ısınma maliyetiniz artar verimli ısınamadığınız için ise hastalıklara maruz kalırsınız.
Ankara'da bulunan firmamız kombi ve petek temizliği konusunda uzman olup sizlere uygun petek temizleme fiyatları sunmaktadır.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp